Τρόπος Αποστολής-Χρόνος

Τα προϊόντα αποστέλλονται με SPEEDEX courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε εντός 10 εργάσιμων ημερών.
Η adorakids δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3 ευρώ, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 50€ η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται στα 2€.
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει εμπορεύματα σε χώρες που δεν το επιτρέπουν οι εσωτερικές συνθήκες

Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων εκτός της Ελλάδας γίνεται συνήθως μεταξύ δέκα εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Κόστος Αποστολής-Αντικαταβολή 

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.
Για Ελλάδα το κόστος είναι 3 ευρώ
Για Κύπρο το κόστος είναι 15 ευρώ
Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, που το ποσό υπερβαίνει τα 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.